Uuden ajan navigaatio järjestelmä

tietoisuus Nov 03, 2021
Tietoisuus, 5D

Elämme ajassa, jossa on olemassa uusi ja vanha tapa navigoida ihmisyydessä. Tietoisuuden uuden ajan tapa on sisäiseen navigaatioon luottaminen ja vanha tapa on aistihavaintoihin sekä loogisuuteen nojaava. Kumpikaan ei ole toistaan parempi, ne ovat vain hyvin erilaisia. Ihmiskunnan tietoisuuskehityksen seuraavassa vaiheessa mielen rooli vähenee ja näin ollen myös vanhanaikainen tapa navigoida väistyy.

Tässä ajassa on tärkeää ymmärtää, että ihmiset todella navigoivat eri metodein. Se selittää paljon sitä, miksi jonkun toisen tapa vastaanottaa informaatiota ja soveltaa sitä eroaa kenties omastasi. Ymmärtämällä näitä erilaisia tapoja voimme ymmärtää niin itseämme, kuin myös muita paremmin. Ja siten teemme tästä planeetasta erillisyyden sijaan yhtenäisemmän paikan.

VANHAN AJAN NAVIGAATIOJÄRJESTELMÄ

Mitä näemme edelleen eniten ympärillämme, on vanhan ajan navigaatiojärjestelmä. Se nojaa itsensä ulkopuoliseen tietoon niin aistihavainnoin, kuin järjen ja logiikan kautta. Ulkoapäin saadussa informaatiossa tulee olla järkeä, se pitää olla selitettävissä ja todistettavissa. Mieli rakastaa tiedettä ja se nojaa siihen vahvasti. Ennen luotettiin Jumalaan, nykyään tieteeseen. Moni elää vielä mielen kivikaudella.

Vanhan ajan navigaatio luottaa myös enemmän aparaatteihin, kuin todellisuuteen. Se tukeutuu mittareihin, tutkimuksiin ja aistein havaittavaan informaatioon. Tiede tutkii olemassa olevaa ja todistaa sitä mikä jo on. Tiedettä tekevät nuoret heräävät nopeasti ulos tieteen objektiivisuudesta, kun aloittelevina tutkijoina ymmärtävät joutuvansa laulamaan niiden lauluja, keille tutkimuksia tekevät. Riippumaton tiede alkaa olemaan yhtä harvinaista kuin liito-oravat. 

Kun aloitat väittelemään vanhan ajan navigaatiojärjestelmää eli mielen ohjausjärjestelmää käyttävän kanssa, tulet häviämään varmasti. Sillä mieli haluaa nokittaa, alistaa ja osoittaa omaa paremmuuttaan tekemällä muista tyhmiä. Siten ihminen saa hetkellisesti itselleen arvokkaan olon, kun keskustelukumppani osoitetaan väärässä olevaksi. Harmi vaan, ettei oikeaa ja väärää ole olemassa. On vain olemassa erilaisia tulokulmia asioihin, jotka paljastavat yksilön uskomusjärjestelmän.

TIETOISUUDEN UUDEN AJAN NAVIGAATIOJÄRJESTELMÄ

Uudessa ajassa, jota olemme jo alkaneet elämään, ei ulkoisella informaatiolla ole enää samaa merkitystä kuin ennen. Päänavigaattoriksi muodostuukin sisäinen informaatio, omat tunteet ja fiilikset. Vaikka jokin asia tulisi hyvin vahvasti ”totuutena” itsen ulkopuolelta, uuden ajan navigaatiota käyttävät osaavat tunnistaa mahdollisen valheen. Informaatio ei vain tunnu oikealta ja hyvältä, jos sen pohja on valheellinen. Ja siten he eivät luota siihen.

Meillä jokaisella on sisäinen navigaattori, mutta kaikki eivät ole vielä kytkeneet päälle omaansa. Tämän uuden systeemin käyttäminen vaatii mielestä pois laskeutumista ja tuntemisen aloittamista. Energiaa ei voi ajatella, sen voi vain tuntea.

Kun pyrit selittämään uuden ajan navigaatiota vanhaa systeemiä käyttävälle, on sama kuin selittäisit seinälle. Ulkoiseen informaatioon luottavat ja mielestä käsin elävät ihmiset eivät käsitä tunteiden kautta välittyvää informaatiota. Jos tiede ei ole osannut asian totuudellisuutta todistaa, niin se ei voi olla totta. Tunteita ei ole osattu selittää, joten ne eivät ole totta. Saat hippiäisen ja outolinnun leiman, kun et luota ja toimi ulkoisen informaation mukaisesti, vaan kehtaat mennä sooloileen tuntemustesi perässä.

SISÄISEN NAVIGAATION HAASTEET

Mää kannustan luottamaan vain ja ainoastaan sisäiseen informaatioon, sillä se on lopulta ainoa mikä on korkeimmaksi parhaaksesi. Kukaan itsen ulkopuolelta ei voi tietää mitä sun tietoisuus on tälle matkalle valinnut polullesi. Meidän kaikkien korkein minä, tietoisuus, viestii meille tunteilla. Omaksi tehtäväksi jää kuunnella ja tunnustella tuota ikiaikaista ja ääretöntä viisautta.

Ihmisyydessä isointa rohkeutta on kulkea suuntaan, joka tuntuu hyvältä ja oikealta vaikka se poikkeaisi valtavirrasta. On paljon helpompaa tehdä niin kuin kaikki muut, kuin uskaltaa olla uskollinen sisäiselle totuudelle. Jos ja kun se herättää vanhan ajan navigoijissa vähättelyä, niin pidä sitä omana henkisenä harjoituksenasi. Miten pitäydyt omassa voimassa silloinkin, kun ulkoisesti sitä pyritään horjuttamaan. Miten kuljet sydän auki, vaikka se tuntuisi vaikeimmalta tehtävältä ikinä.

Jokainen sisäistä navigaatiojärjestelmää seuraava ihminen auttaa tekemään maailmasta paremman paikan kaikille, sillä se nostaa tietoisuuden tasoa tällä planeetalla. Me tarvitaan energeettisiä malleja, esikuvia ja blueprinttejä tietoisista ihmisistä. Ole sellainen ihminen!

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>